Federació Catalana Societats Musicals

 • *
  *
  *
  *
  *
  Fields marked with an asterisk (*) are required.

Concerts i més contingut de la FCSM en obert

E-mail Print PDF

El Covid-19 ha colpejat brutalment la cultura popular, a partir del tancament dauditoris, sales, teatres ..., la suspensió de totes les activitats culturals i multitud d'ajornaments o cancel·lacions, amb el
consegüent impacte.

Però també han sorgit iniciatives destinades a donar-nos tot l'escalf que físicament no ens podem donar. Una d'elles és la de posar a lliure disposició a Internet les activitats que molts col·lectius hem dut a terme els darrers mesos. Des de la Federació Catalana de Societats Musicals ens sumem a aquesta iniciativa i recordem el nostre canal de Youtube, que des de fa uns mesos periòdicament penja concerts i reportatges de les trobades i iniciatives destacades que duu a terme la federació.

Podeu fer clic aquí al perfil de YouTube i us convidem a fer-vos subscriptors per estar al dia del nous vídeos.

Al canal de Youtube, hi podeu trobar el concert íntegre del darrer Festival de Bandes celebrat el 2019, així com concerts d'actes destacats com l'estada a l'Alguer o el concert a Brussel·les.

 
Home Notícies Portada Concerts i més contingut de la FCSM en obert

SAPE ERROR: Нет доступа на запись к файлу: /var/www/vhosts/fcsm.cat/httpdocs/templates/ja_nickel/images/default/cache/fe00d471589bbaac38843f662f30b783/links.db! Выставите права 777 на папку.

Prison Break Scene 6 Japanese Daddy Bear Sylver Kind Of Life Babe Shows Her Booty Sexy Ass Twerk Beach Nudist Girl Beach Nudist Girl Is Lonely On The Shore Sexy Changing Room 20