Wholesale Jerseys Free Shipping  Portada

Federació Catalana Societats Musicals

 • *
  *
  *
  *
  *
  Fields marked with an asterisk (*) are required.

PortadaLa Fila torna a entusiasmar amb el Tribut a Sinatra

Correu electrònic Imprimeix PDF

Nou-cents espectadors van poder gaudir divendres 7 i dissabte 8 de febrer de l’espectacle musical Tribut a Sinatra que la Unió Filharmònica d’Amposta va oferir al seu auditori. Les dues sessions van exhaurir la totalitat de les entrades, complint així totes les expectatives que s’havia fixat l’organització de l’esdeveniment.

L’espectacle, com en les dos edicions anteriors del “Tribut a...”, va tornar a entusiasmar a un públic que no va estalviar aplaudiments i elogis en escoltar Strangers in the night, Come fly with me, Cheek to cheek, o New York New York i així fins als 23 temes que Carles Royo, director musical, va escollir del nombrós repertori que Frank Sinatra va interpretar al llarg de la seva exitosa carrera artística.

Les veus d’Anna Chiva, Sarah Waller, Eduard Sanchiz i Carles Calleja van estar acompanyades de la Banda de Música de la Unió Filharmònica i d’una big band, integrada per components de la mateixa formació ampostina i a la que s’hi van sumar Joan Miró, Miquel Àngel Zaragozá, Josep Jordà i Rafel Iniesta, músics que ja han col·laborat amb els dos tributs anteriors.

La Unió Filharmònica d’Amposta organitza regularment aquests "Tributs a... " amb la intenció d'oferir al públic la versatilitat d'un grup com és la banda de música. L’any 2014 s’estrenava el primer dels tributs, fusionant rock i banda de música amb el Concert per a grup i orquestra simfònica de Deep Purple. El segon tribut va ser per al rock progressiu d’Alan Parsons Project. Va ser el gener de 2016 a l’auditori de la Fila i mesos després, a l’octubre, el tribut viatjava a Reus, al Teatre Fortuny, on es van oferir dues sessions de l’espectacle.

Galeria d’imatges, fent clic aquí.

 

 

La Banda Municipal d'Alcanar oferirà un programa representatiu i encoratjador per al seu 175è aniversari

Correu electrònic Imprimeix PDF

La datació dels esdeveniments quan es remunten anys i anys sempre és difícil, i en el cas de la Banda Municipal d'Alcanar es tracta de 175 anys, però la fundació de la banda està ben datada: el 3 de juny de 1845. Quan, en reconeixement al treball de l'escultor local Miquel Gisbert, al pas de la Reina Isabel II de Borbó per Alcanar, concedeix a l'escultor uns instruments de música.

A partir d'aquest fet s'han succeït els directors, músics i espectadors fidels d'una banda consolidada que afronta amb il·lusió la celebració del 175è aniversari i ho fa a través des d'una representació de la seva versatilitat i les seves inquietuds. Divendres 24 de gener del 2020 al Casal Cívic Trinitari Bel d'Alcanar s'ha realitzat l'acte de presentació del programa d'activitats especial de la Banda Municipal d'Alcanar, amb la presència de l'alcalde del municipi i regidor de la Banda Municipal -tal és la importància de la banda, que ocupa una regidoria al consistori- Joan Roig; el director de la banda, Pascual Arnau; i el president de la Federació Catalana de Societats Musicals, Josep Parés.

Els actes del 175è aniversari arrenquen el 7 de març a la plaça de l'Ajuntament, dia abans del Dia Internacional de les Dones, amb el concert Dones i Música, que homenatjarà a les dones que han normalitzat el món de les bandes. Coincidint amb Setmana Santa, a l'Església de Sant Miquel tindrà lloc el concert Música Sacra i Òpera (4 d'abril 2020), amb la col·laboració del baríton Gerard Ramon i la Banda de Cornetes i Timbals.

Destacant un altre dels eixos de la Banda Municipal d'Alcanar, que és la banda formada pels alumnes de l'Escola Municipal de Música d'Alcanar, és a dir, la Banda Juvenil actuarà dimecres 13 de maig a l'escola Joan Baptista Serra.

I així s'arriba a l'equador de la celebració el 27 de junt amb el Gran Concert d'Aniversari a la plaça de l'Ajuntament, on participarà el Grup de Teatre Gresol. Aquest concert d'homenatge tindrà un bis al recinte portuari de Les Cases d'Alcanar, el diumenge 16 d'agost. Encetant el quart trimestre de l'any es produirà un agermanament històric amb la Banda Municipal de Barcelona, Un concert (dissabte 26 de setembre de 2020) en què es convidarà la Banda Municipal de Barcelona.

En el marc de la celebració del seu 175è aniversari, Alcanar acollirà (dissabte 3 d'octubre) la 39a Trobada de Bandes de la Federació Catalana de Societats Musicals, un esdeveniment que anualment reuneix més de 30 entitats i 1000 músics d'arreu del país. Finalment els actes del 175è aniversari es clouran el dissabte 21 de novembre en el Concert de Cloenda per Santa Cecília al Centre Cívic d'Alcanar.

Una exposició que recorrerà la història

Al llarg de la història de la Banda Municipal d'Alcanar, entre d'altres, es poden enumerar fites com ara la participació en el concurs Alarde Musical de pasdobles celebrat a Vinaròs el 1951, on la banda va aconseguir el primer premi; més recentment, la participació del 128è Certamen Internacional de Bandes de Música “Ciutat de València”, el 18 de juliol de 2014. Tots aquests aspectes de la història de la banda, incloent-hi un extens fons fotogràfics de músics i exdirectors es podrà gaudir a l'exposició commemorativa 175 imatges – Història de la Banda Municipal que es podrà gaudir els mesos de maig i juny a la Cisterna de la Vall a Alcanar i a la Llar de Jubilats de les Cases d'Alcanar. A més d'imatges hi haurà instruments antics i objectes representatius de la banda. Hi haurà els instruments que la Reina Isabel II va regalar a l'escultor Miquel Gisbert?

Podeu veure l'anunci commemoratiu del 175è aniversari, fent clic aquí.

 

Frank Sinatra revisitat per la Unió Filharmònica d'Amposta

Correu electrònic Imprimeix PDF

La banda afegeix a “La Veu” dins les seves experiències artístiques conegudes com a Tributs, que en altres temporades han arranjat el repertori de Deep Purple i d'Alan Parsons Project.

Així, els propers 7 i 8 de febrer a les 22h la Societat Musical La Unió Filharmònica d'Amposta representarà a l'Auditori de la societat (Carrer Miralles, 4-6, Amposta) el seu espectacle Tribut a Frank Sinatra, que repassarà els grans èxits del cantant estatunidenc.

Per al concert es compta, a part de la mateixa banda de música, amb la col·laboració d'un conjunt de cantants i músics, alguns dels quals ja hi han col·laborat en anteriors edicions dels tributs. Participaran els cantants Anna Chiva, Sarah Waller, Edu Sanchiz i Carlos Calleja. A la part instrumental, s'hi afegiran Miguel Angel Zaragoza (piano), Joan Miró (guitarra), Josep Jordà (percussió) i Rafel Iniesta (contrabaix), que participaran en la Big Band formada pels mateixos músics de la banda de música. Tots plegats oferiran tribut als grans èxits de Frank Sinatra, qui ha deixat una petjada tan important dins la música popular del segle XX.

Cançons com Strangers in the night, Come fly with me, Cheek to cheek, New York New York, i fins a una vintena, formen el programa del concert que la Societat Musical, que el director Carles Royo, ha preparat per al concert al públic que vulgui acompanyar-los.

Des de l'any 2014, la Unió Filharmònica d'Amposta organitza regularment els "Tributs a... " amb la intenció d'oferir al públic nous registres que permeten la versatilitat d'una banda de música. Aquests concerts tenen la voluntat d'apropar grans figures que han deixat una empremta en la música pop i el rock. El 2014 es va dedicar el tribut a Deep Purple i el 2016 a Alan Parsons Project. L'any 2017 el tribut no es va dur a terme atès que l'entitat va treballar intensament en tots els actes del seu centenari, i l'estrena d'un espectacle musical i dramatitzat, en el qual en 100 minuts es feia un repàs als esdeveniments més importants dels seus 100 anys d'història.

Les entrades, al preu de 12 €, es poden adquirir a les oficines de la societat i també en línia a www.ebreticket.cat . Els dies 7 i 8 de febrer a les 22h a l'Auditori de la seu de la Unió Filharmònica d'Amposta amb Tribut a Frank Sinatra, la societat revalida la seva aposta per un format musical que aconseguirà unir el so de la música de banda amb els grans clàssics que de Frank Sinatra, que mai no envelliran, perquè han passat a ser universals, siguin quines siguin les modes musicals.
 
Pàgina 1 de 58
Home Notícies Portada
Prison Break Scene 6 Japanese Daddy Bear Sylver Kind Of Life Babe Shows Her Booty Sexy Ass Twerk Beach Nudist Girl Beach Nudist Girl Is Lonely On The Shore Sexy Changing Room 20