Federació Catalana Societats Musicals

 • *
  *
  *
  *
  *
  Fields marked with an asterisk (*) are required.

El concert d'estiu de 'La valenciana' oferirà aires valencians

Correu electrònic Imprimeix PDF

 

Divendres 29 de juny a les 20h al Parc de les Aigües d'Horta Guinardó de Barcelona, la Societat Musical del País Valencià a Barcelona, coneguda com la "La Valenciana" oferirà un concert d'estiu.

El concert, d'entrada gratuïta, serà un entorn tranquil de la ciutat com és el Parc de les Aigues (metro Alfons X). A més, hi participaran la colla dolçaines i tabals "Borumballa", que oferirà un recorregut per algunes de les sonoritats més populars del País Valencià, el grup de danses "La de la Panxa Pelà", que oferirà demostracions de danses típiques valencianes, i la recent fundada muixeranga de Barcelona.

Com la Banda "La Valenciana" la muixeranga de Barcelona ha estat promoguda per un grup de valencians que formaven part d'agrupacions castelleres barcelonines, tal com va explicar la seva presidenta Eva Solsona. Si bé tenen alguns aspectes en comú amb els castellers, el tipus de construccions són diferents, ja que el principal objectiu no és l'alçada sinó que la figura sigui original i vistosa, i és una activitat força arrelada en segons quines comarques valencianes.

L'acte està coorganitzat per la Casa València i l'espai País Valencià, i rep la col·laboració de l'Ajuntament de Barcelona.

 
Home Notícies Portada El concert d'estiu de 'La valenciana' oferirà aires valencians
Prison Break Scene 6 Japanese Daddy Bear Sylver Kind Of Life Babe Shows Her Booty Sexy Ass Twerk Beach Nudist Girl Beach Nudist Girl Is Lonely On The Shore Sexy Changing Room 20