Federació Catalana Societats Musicals

 • *
  *
  *
  *
  *
  Fields marked with an asterisk (*) are required.

La banda de Tarragona apropa la màgia del cinema

Correu electrònic Imprimeix PDF
La Banda Unió Musical de Tarragona (BUMT) oferirà el proper 1 de maig a les 19h el seu tradicional concert de primavera al Teatre Tarragona. En aquesta ocasió, i amb el títol Godzilla eats Tarragona, és a dir, el monstre es menja Tarragona, pretenen apropar-nos a les millors composicions de bandes sonores per al cinema.

Tim Burton ha dirigit grans pel·lícules com ara Eduardo Manostijeras, Pesadilla antes de Navidad, o, de les més recents, La novia cadàver, fins i tot, ha parit alguna obra mestra (Ed Wood), però que seria del director sense les composicions de Danny Elfman? Els espectadors del concert de primavera ho podran comprovar, ja que la BUMT interpretarà el tema principal de la banda sonora de Batman, per cert, peça canònica que no ha estat superada per cap de les revisions posteriors de l’heroi sense superpoders de Ciutat Gotham. Hi ha cap persona que no pugui tancar els ulls i sentir-se traslladat a “una galàxia llunyana, molt llunyana” si escolta les primeres notes John Williams per a Star Wars?

Aquesta serà una altra de les peces que la Banda Unió Musical de Tarragona interpretarà, conjuntament amb d’altres de més recents com ara l’Iron Man de Brian Tyler, o la banda sonora de Los vengadores (The avengers), d’Alan Silvestri. El repertori també inclou la peça que inspira el títol del concert, la peça Godzilla eats Las Vegas, l’única que interpretaran que no prové de cap banda sonora; és del compositor Eric Whitacre, reconegut per la seva joventut (40 anys), i les seves composicions per a cors i orquestra.

L’entrada pel concert Gozilla eats Tarragona tindrà un preu de 10 €, i pels menors de 25 anys i majors de 65 anys, 8 €; els socis de la BUMT tindran un descompte de 7 euros. Si diuen que el cinema és l’espai on poder somiar, el Teatre Tarragona serà, diumenge 1 de maig, un trampolí per descobrir la importància de la música en la màgia del cinema (cosa ben certa tenint en compte que el mitjà neix de la màgia i de les il·lusions òptiques de finals del segle XVIII).
 
Home Notícies Portada La banda de Tarragona apropa la màgia del cinema
Prison Break Scene 6 Japanese Daddy Bear Sylver Kind Of Life Babe Shows Her Booty Sexy Ass Twerk Beach Nudist Girl Beach Nudist Girl Is Lonely On The Shore Sexy Changing Room 20