Federació Catalana Societats Musicals

 • *
  *
  *
  *
  *
  Fields marked with an asterisk (*) are required.

La Unió Musical de Tarragona, protagonista de la nova temporada de l’Espai A

Correu electrònic Imprimeix PDF
BUMT_EspaiA
La Banda de la Unió Musical de Tarragona recorrerà, un any més, les sales de teatre dels ateneus més destacats de Catalunya a la nova temporada de l’Espai A, Xarxa d’Arts Escèniques Amateurs de Catalunya, que arrenca el proper mes de gener i es perllongarà fins el juny del 2016.

Sota la direcció del mestre Òscar Miguel Losada, la banda tarragonina presentarà un concert que té com a eix vertebrador la música escrita actualment per aquest tipus de formació orquestral. Formaran part d’aquest repertori ‘Blossom in a Japanese garden’, ‘Maram’ i ‘La Primitiva’, de Jeff Penders, aquest últim un pasdoble dedicat a la Banda Primitiva de Paipora; ‘Bravo Mestre’, de Ferrer Ferran, pasdoble dedicat a Jeff Penders; i la Simfonia 1 ‘The Lord of Rings’, de Johan de Mej.

Un total de 13 espectacles de cant coral, dansa, música i teatre celebraran una seixantena de funcions per tota Catalunya al llarg d’aquest cinquena temporada de l'Espai A. En l’àmbit musical, a banda de la Unió Musical de Tarragona, també hi participaran la Banda d’Esparreguera i la Rondalla de Puiggraciós de La Garriga. Així mateix, es comptarà amb MuJazzT New Talent Combo de Terrassa com a grup convidat.
 
Home Notícies Portada La Unió Musical de Tarragona, protagonista de la nova temporada de l’Espai A
Prison Break Scene 6 Japanese Daddy Bear Sylver Kind Of Life Babe Shows Her Booty Sexy Ass Twerk Beach Nudist Girl Beach Nudist Girl Is Lonely On The Shore Sexy Changing Room 20