Federació Catalana Societats Musicals

 • *
  *
  *
  *
  *
  Fields marked with an asterisk (*) are required.

La Unió Musical de Tarragona apropa la música experimental al gran públic

Correu electrònic Imprimeix PDF

OriolPares
Oriol Parés

La Banda Unió Musical de Tarragona acull el proper 8 de gener Gate – 1, una iniciativa per apropar l’experiència de la música contemporània i experimental al gran públic a través d’espais de concert i debat amb els impulsors de la proposta.

De la mà dels músics Diego García – Pliego i Oriol Parés, Tarragona acollirà la sessió inaugural d’una iniciativa que els portarà a diferents ciutats europees. Enguany el músic convidat serà Óscar Escudero, que interpretarà dues de les seves composicions: Flamenco Box, estrena mundial, i Screen Sketch #4, que s’interpretarà per primer cop a l’Estat espanyol.

Gate-1 és el somni de joves talents, amb prestigi i formació internacional, per apropar al públic un camp encara poc explorat i sovint poc comprès com és la música contemporània i experimental. La seu social de la Banda Unió Musical de Tarragona (a la Plaça imperial Tarraco 1, planta baixa) acollirà aquesta proposta, el divendres 8 de gener a les 18h, amb entrada gratuïta.

La iniciativa està organitzada per la Federació Catalana de Societats Musicals, amb el suport de la Banda Unió Musical de Tarragona, la Fundació SGAE i l'ENS de l’Associacionisme Cultural Català.

 
Home Notícies Portada La Unió Musical de Tarragona apropa la música experimental al gran públic
Prison Break Scene 6 Japanese Daddy Bear Sylver Kind Of Life Babe Shows Her Booty Sexy Ass Twerk Beach Nudist Girl Beach Nudist Girl Is Lonely On The Shore Sexy Changing Room 20