Federació Catalana Societats Musicals

 • *
  *
  *
  *
  *
  Fields marked with an asterisk (*) are required.

Més de 1200 músics participaran a la 34a Trobada de Bandes de Música de Catalunya

Correu electrònic Imprimeix PDF
Més 1200 músics d’una trentena de bandes es reuniran el proper 3 d’octubre al municipi de l’Aldea (Baix Ebre) amb motiu de la 34a edició de la Trobada de Bandes de Música de Catalunya.

La jornada arrencarà a les 16h amb cercaviles des de diferents indrets de la vila. Durant les mateixes, les agrupacions interpretaran les seves millors simfonies. Totes les bandes passaran per l’Ajuntament, on s’ubicarà la tribuna d’autoritats i convidats, per rebre un corbatí en record de la seva participació a l’esdeveniment. Posteriorment, aniran cap al Pavelló de la localitat per fer un berenar col·lectiu.

La Federació Catalana de Societats Musicals, organitzadora de la Trobada, ha convidat a tots els Alcaldes i Alcaldesses, Presidents dels Consells Comarcals, Diputació de Tarragona, representants de la Generalitat de Catalunya al territori i del Departament de Cultura. També han estat convidades totes les federacions del món associatiu cultural català i de l’ENS de l’Associacionisme Cultural Català.

En aquest sentit, la jornada servirà per retre un reconeixement a la figura d’Antoni Carné i Parramón, president fundador de l’ENS i traspassat el passat 6 de setembre, per la seva contribució decisiva a cohesionar, potenciar i dotar d’eines a l’associacionisme cultural català, així com pel seu suport a les bandes musicals catalanes. Carné va posar en valor les escoles de música de les Bandes i la seva defensa com a part intrínseca de la cultura popular catalana.

La Trobada Nacional de Bandes de Música de Catalunya, diada del món de les Bandes a Catalunya, es celebra ininterrompudament des de fa 34 anys en diferents localitats de la geografia catalana, per retre homenatge a una tradició arrelada a Catalunya des de fa més de 170 anys. L’Associació Musical Verge dels Prats serà enguany l’entitat amfitriona.
 
Home Notícies Portada Més de 1200 músics participaran a la 34a Trobada de Bandes de Música de Catalunya
Prison Break Scene 6 Japanese Daddy Bear Sylver Kind Of Life Babe Shows Her Booty Sexy Ass Twerk Beach Nudist Girl Beach Nudist Girl Is Lonely On The Shore Sexy Changing Room 20